Online druženje sa fotografima i fotografkinjama

Objavljeno:
 Feb 18

Ekipa Foto baze je u protekla četiri mjeseca obišla osam gradova u Bosni i Hercegovini, gdje se družila sa fotografima i fotografkinjama koji sarađuju sa Foto bazom, ali i onima koji su zainteresovani da nam se pridruže u budućnosti.

Posljednje, deveto druženje će biti organizovano online, za sve one koji nisu mogli da prisustvuju druženjima uživo. Ovaj virtuelni susret zakazujemo za četvrtak, 23. februar, od 18 do 20 časova.

Potvrdite svoje prisustvo na ovom linku, a ekipa Foto baze će vam naknadno poslati link preko kog pristupate druženju.

Foto baza je prvi photo stock u regionu. Radi se o platformi preko koje fotografi prodaju svoje fotografije komercijalnim i medijskim klijentima. Tokom druženja ćemo vam pojasniti ciljeve našeg djelovanja, planove za razvijanje platforme, komentare naših klijenata, te greške koje fotografi najčešće prave prilikom postavljanja fotografija.

U ime Foto baze će govoriti njena osnivačica Vanja Stokić i najaktivniji autor Ajdin Kamber. Naravno, druženje je potpuno besplatno i otvoreno za sve zainteresovane, bez obzira da li već imate aktivan profil na Foto bazi ili ne. S obzirom na to da se nalazimo na internetu, nemamo nikakvih teritorijalnih ograničenja.