eCommerce asocijacija u BiH partner najvećeg europskog događaja za trgovinu Shoptalk Europe 2022

Objavljeno:
 Apr 12

eCommerce asocijacija u Bosni i Hercegovini ponovno kreira nove prilike za trgovce i biznise u našoj zemlji.  Ova asocijacija zvanično je postala novi partneri najvećeg europskog događaja za trgovinu – Shoptalk Europe 2022.

 Shoptalk je najveća svjetska zajednica kreatora trgovinskih promjena. Osnovan je 2016. godine, a za samo tri godine postao je najveći američki maloprodajni inovacijski sajam i danas se smatra globalnim mjestom inovatora u maloprodaji.

 Pokrenut ove godine, Shoptalk Europe dolazi u London od 6. do 8. juna kako bi bio novi dom za najodvažnije i najprogresivnije europske maloprodaje, pionire koji će kreirati nove megatrendove. Više od 2500 sudionika iz velikih trgovina i brendova, startupa, tehnoloških kompanija, investitora, medija i analitičara, okupit će se kako bi učili, povezali se, surađivali i razvijali se. Štaviše, više od 250 kompanija demonstrirat će najnovije inovacije i trendove koji nastavljaju da transformiraju sektor na globalnom nivou. Pored svega navedenog, 200 legendarnih govornika ove industrije a i zvijezde u usponu, podijelit će svoje tajne o najznačajnijim, ključnim prilikama i trendovima.

 Sve kompanije koje se bave maloprodajom a i biznisi koji žele da podignu svoje poslovanje na potpuno novi nivo mogu se registrirati putem sljedećeg linka: https://shoptalkeurope.com/register

 Sve članice i članove kao i sve pratioce eCommerce asocijacije u Bosni i Hercegovini obradovali su izvrsnom prilikom da preko njih bukiraju mjesto na Shoptalk Europe događaju a ako to učine do ovog petka mogu ostvariti i uštede od £755 (oko 900 EUR).

eCommerce asocijacija u Bosni i Hercegovini nastala je iz potrebe da se u doba procvata internetske trgovine okupe svi sudionici digitalnog ekosistema radi zajedničkog unapređenja eCommerce tržišta. Kao prva ovakva asocijacija u BiH ciljevi su osnažiti i olakšati online poslovanje te poboljšati sve aspekte online trgovine. Bosna i Hercegovina ima ogroman potencijal za povećanjeplasmana proizvoda u inostranstvo a tržište u regionu otvara bezbroj mogućnosti za online trgovce iz naše zemlje. 

Za pristup i članstvo u asocijaciji kliknite na ovaj link: https://e-comm.ba/pristupnica/