Druženje sa fotografima: Foto baza dolazi u Sarajevo

Objavljeno:
 Oct 19

Foto baza započinje svoje putovanje kroz bosanskohercegovačke gradove, gdje će se sastati sa fotografima koji su već dio ove platforme, ali i onima koji su zainteresovani da to postanu.

Prvo druženje je u Sarajevu, u ponedjeljak, 24. oktobra, od 19 sati. Nalazimo se u hotelu Holiday, gdje ćemo vam predstaviti rad Foto baze, naše ideje i ciljeve, ali i sugestije.

Mapirali smo najčešće greške koje fotografi prave prilikom postavljanja fotografija, zato ćemo prikazati dobre i loše primjere. Pokazaćemo vam fotografije koje su ove godine bile najprodavanije na Foto bazi, ali i prenijeti komentare klijenata na njih. Takođe, pozvali smo našeg najaktivnijeg autora, da podijeli svoja iskustva, savjete i trikove koje je stekao prilikom rada sa svjetskim stockovima.

Naravno, bitan dio ovog druženja jeste odgovaranje za sva pitanja koja budete imali. Zato vas pozivamo da u ponedjeljak budete sa nama. Planirano je da druženje traje najduže dva sata. Organizator ne snosi troškove prevoza i smještaja. Svoje prisustvo potvrdite ovdje