Pridružite nam se

Znamo da većina fotografa ne voli ništa što ih odvlači od samog čina snimanja, eventualno uređivanja fotografije. I sad se tu pojavimo mi. Foto baza. Pa tražimo od fotografa da zarove u svoje eksterne diskove, da pretražuju sopstvene baze i biraju fotografije. Zatim da ih dodaju na naš sajt, pišu što bolje, preciznije i pismenije opise, unose odgovarajuće tagove. Sve to oduzima vrijeme. I ruku na srce, dosadno je.

Zašto je onda bitno da to radite? Da nas to pitate uživo, vjerovatno bismo vam dva dana obrazlagali zašto je bitno da se baš vi nalazite na Foto bazi. Ali pošto pažnja na internetu nestaje u roku od sedam sekundi, nabrojaćemo najvažnije razloge.

Ulažete u svoju budućnost

Fotografije koje postavite će zauvijek biti na sajtu. Naravno, ako ih vi lično ne izbrišete, jer mi sigurno nećemo. To, zapravo, znači da će klijenti moći da ih kupe danas, narednog mjeseca i za osam godina. Postavljajući svoje radove vi osiguravate priliv novca na duže staze, a da ne morate sve vrijeme da se reklamirate.

Učestvujete u regulisanju tržišta

Svi znamo da je fotografsko tržište neuređeno i da se fotografije konstantno kradu. Razmislite samo koliko su puta povrijeđena vaša autorska prava. Zar nije vrijeme da se to prekine i da se ljudi počnu navikavati da plaćaju fotografiju?

Imate veći doseg

Za autore koji se tek probijaju na tržište, ali i one koji njime vladaju, marketing je jako bitan. Nikada ne smijete prestati da se reklamirate i da ljudima pokazujete da ste tu. Takođe, ovo je prilika da vaše fotografije dođu do najzabačenijih mjesta na svijetu. 

Svojevrstan portfolio

Umjesto da pravite sopstveni sajt i ulažete u njegovo održavanje, neka vaš nalog na Foto bazi bude vaš porfolio. Predstavite se klijentima tako što birate svoje najbolje fotografije i imate svoj stil. Bez obzira na to da li svaštarite ili ste specijalizovani, neka znaju čija je fotografija čak i prije nego što pročitaju vaše ime.

Vi na prvom mjestu

Bez vas nema ni ovog sajta. Tako da, budite uvjereni da ćemo uvijek raditi sve da budete srećni i zadovoljni našom saradnjom.